• nl
 • fr
 • en
 • Profiel

  MAx & Flora

   

  Max & Flora ons streetfoodconcept zag het daglicht in 2013. We waren reeds vele jaren actief in de cateringbusiness maar besloten onze streetfood in een aangepast jasje te steken.Vrolijk,speels misschien zelfs een beetje psychedelisch, dat werd de opdracht. Na een tijdje verschenen er 2 vrolijke lama's tussen de bloemen en vlinders. Spontaan werden Max & Flora geboren.Ze staan voor feest en plezier en lekker eten van topkwaliteit.

  We nemen de bekende streetfood , proeven ze , ontleden ze en kijken waar we ze kunnen upgraden.

  Zo lang wij niet tevreden zijn over de kwaliteit komen ze niet op de markt. Daarnaast blijven we op onze omzwervingen in hippe steden en vreemde continten op zoek gaan naar nieuwe produkten.

  Sedert 2016 zijn we begonnen aan een ganse nieuwe ontwikkeling van hapjes. We zijn volop aan experimenteren en kopieren onze eigen versie van verschillende wereldse hapjes ( coxinha de galinha, kibi, pão de queijo,falafal) ook de banale hapjes zoals een bitterbal worden een huisgemaakte kwalitiatieve hap, van 10 % vleesinhoud(in de handel) tot 100 % vlees. Ben je op vakantie geweest en wil je die sfeer nog eens thuis beleven met familie en vrienden daag ons dan uit vertel ons over de sfeer, de hapjes en de drankjes en wij brengen je feest terug naar je favoriete vakantieoord.

   

  Nieuws