• nl
 • fr
 • en
 • Profiel

  Passion for food

  Passion for food is ontstaan uit een rijke carriere aan ervaringen. Op 15 jarige leeftijd ging ik reeds bijklussen (zoals iedereen begonnen aan de afwas). Ik leerde met mijn ogen, ik zag vele koks de lekkerste dingen klaarmaken en bestudeerde hun organisatie.Als student kluste ik-budgettair noodgedwongen- bij in verschillende restaurants en studentencafes. Omgang met mensen en zaaletiquette stopte ik in mijn bagage.

   

  Ik werd zakenpartner en mijn eerste restaurant( De Schouw) in Essen werd uit de grond gestampt.Personeel aanvaarden, keuken installeren, kaart samenstellen en een business runnen mijn jeugdige ervaringen kwamen goed van pas.

   

  Eigenwijs als ik was wou ik mijn eigen koers varen dus na enkele jaren in Essen keerde ik terug naar Kortrijk waar ik De Duysent Peryckels overnam. We bouwden de zaak uit tot een familierestaurant met een toen legendarische speelhoek. Er waren jazzoptredens,thema avonden,... Ik had toen mijn chef vanuit mijn restaurant uit Essen overtuigd om mij te volgen naar het verre Kortrijk. Ik begreep echter dat ik in al mijn ervaringen het echte keukengedeelte miste. Jarenlang volgde ik de koksopleiding aan het Syntra , daarna volgden nog vele specialisaties.

   

  Naast De Duysent Peryckels kwam er ook nog Hakuna Matata: een soep en broodjesbar afstappen van het klassieke smoske maar eigen creatieve broodjes,wraps,... 

  Tijdens mijn opleidingen leerde ik vele collega's kennen, nooit verlegen om een avontuur begonnen we met enkele collega's aan beurscatering.

  Passion for Food kreeg zijn vorm. Na 11 jaaar leek het mij het goede moment om mijn zaak te verkopen en mij verder te specialiseren in catering. We deden beurzen, kommuniefeesten, walking dinners tot 5000 personen.

   

  Ondertussen verzorgen wij de catering op de Golf - en Countryclub te Oudenaarde en hebben wij een arsenaal aan vaste klanten waar we jaarlijks hun event verzorgen of families waar we geboortes,kommunies en nu reeds huwelijksfeesten gedurende een ganse generatie verzorgen.

  Alles met een rode draad,  liefde en passie voor voedsel en drank.

  Passie voor de horeca .

   

  Passion for Food telkens weer een feest ...

  Waarom nog wachten om te feesten !!!

  Nieuws